Με αγκαλιές και ευχές για ανάρρωση υποδέχθηκαν στου Ρέντη χθες οι συμπαίκτες του το προπονητικό τιμ, αλλά και ο Σωκράτης Κόκκαλης τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, o οποίος την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Ισπανία, βρίσκεται στην Αθήνα από το Σάββατο το απόγευμα.

Μάλιστα είχε ενημερώσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ημερομηνία άφιξής του, όμως είχε ζητήσει να μην ανακοινωθεί, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί από δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντάρκο συζήτησε με τον «ερυθρόλευκο» πρόεδρο το θέμα της υγείας του και για το μέλλον του. Ο 36χρονος επιθετικός ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, παρ’ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, κάτι που είχε ήδη στο μυαλό του κ. Κόκκαλης.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του θα λυθεί προκειμένου να αδειάσει θέση ξένου. Μέσα στην εβδομάδα, ο Κοβάσεβιτς αναμένεται να δώσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ ταξίδι στη Βραζιλία πραγματοποιεί ο σκάουτερ της ομάδας, Ανδρέας Νινιάδης, ώστε να εντοπίσει έναν επιθετικό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κοβάσεβιτς.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης