«Δεν θα αλλάξει ούτε έδρα, ούτε όνομα ο Α.Ο.Καβάλας και ας το προσπαθεί η οικογένεια Ψωμιάδη»!

Με συνθήματα κατά της οικογένειας Ψωμιάδη και με την πεποίθηση ότι η Καβάλα δεν θα αλλάξει ούτε όνομα, αλλά ούτε και έδρα, σύσσωμοι οι πολιτικοί, κοινωνικοί και δημοτικοί φορείς του τόπου και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΚ συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο δημαρχείο τξης πόλης προκειμένου να εκδηλώσουν την πλήρη αντίθεσή τους με τον επικείμενο αφανισμό της ομάδας. Πλην του δημάρχου Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή, παρευρέθησαν ακόμη μεταξύ άλλων, ο βουλευτής και υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, οι βουλευτές, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Χρήστος Ρέμμος, καθώς και εκπρόσωποι των παλαιμάχων, αλλά και απλοί φίλαθλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάβρος απέναντι στην οικογένεια Ψωμιάδη ήταν στο λόγο του ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής: “Η πόλη γίνεται φτωχότερη, κάποιοι κοροϊδεύουν την κοινωνία, όμως εμείς δε μπορούμε να τα ανεχτούμε όλα αυτά. Τα καταδικάζουμε όλοι. Ο ΑΟΚ δεν είναι ούτε ένα ΑΦΜ, ούτε μία επιχείρηση την οποία ο καθένας την παίρνει και την πάει όπου θέλει. Η Πολιτεία έχει τώρα την ευκαιρία να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να καθαρίσει αυτή την κόπρο. Δεν πρέπει να βουλιάξει το καραβάκι του ΑΟΚ, στα θολά νερά”.

Ο βουλευτής, Δημήτρης Παπουτσής, τόνισε από την πλευρά του ότι τη Δευτέρα στη Βουλή, αλλά και την Τρίτη στην Ε.Ε.Α. θα πρέπει να γίνει οριστική και αμετάκλητη διαγραφή των νοσηρών εγκεφάλων, που θέλουν να σβήσουν τον Α.Ο.Κ από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. “Δεν θα δεχτώ απάντηση στη Βουλή, που θα μπορεί να συνεχίσει αυτά τα σενάρια. Υπάρχει το νομικό πλαίσιο για να σταματήσουμε όλο αυτό το ανοσιούργημα που πάει να γίνει εις βάρος της ομάδας μας. Θα ήμαστε παρόντες και στην Ε.Ε.Α.”, είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνος με αυτό ήταν και ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης: “Συμφωνώ με τα όσα είπαν οι συνάδελφοι. Λόγια πολλά δε χρειάζονται αυτές τις στιγμές, παρά έργα. Η Πολιτεία να είστε σίγουροι δε θα επιτρέψει κανενός είδους παρανομία και αυτό θα διασφαλιστεί από κάθε πλευρά”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πραξικοπηματική ενέργεια έκανε λόγο ο πρόεδρος της λέσχης φιλάθλων Καβάλας, Μιχάλης Σωτηρόπουλος: “Μιλάμε για μία πραξικοπηματική ενέργεια, την οποία φυσικά δε θα αφήσουμε να ολοκληρωθεί”.

Ο πρώην επιθετικός του ΑΟΚ και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιώργος Παπανδρέου, ανέφερε: “Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο. Ή θα αναγεννηθούμε, ή θα διαλυθούμε! Για το κατάντημα αυτό ευθύνη έχουμε όλοι μας. Σαν κοινωνία και σαν πόλη, θέλαμε τα μεγαλεία και τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε το τίμημα… Εμείς κάναμε την ομάδα το γίγαντα με τα ξύλινα πόδια και τώρα που πήραν αυτά φωτιά, τρέχουμε να φύγουμε. Μην αρχίσει κάποιος να κατηγορεί, αυτόν που πριν από μέρες χειροκροτούσε. Η αυριανή μέρα θα πρέπει όλους να μας ενώσει και να μας κάνει πιο σοφούς.”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης