Ανακουφισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Γλυφάδα. Οι Θεσσαλοί έμειναν πίσω στο σκορ (Σμυρλής, 19′) και ισοφάρισαν με πέναλτι του Ολίσε στο 45′. Ακολούθησαν άλλα τρία γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.

«Όλη την εβδομάδα τονίσαμε στους παίκτες ότι παίζουμε μ’ έναν αντίπαλο που έχει 30 μέρες προετοιμασία, που θα είναι πιο ξεκούραστος και πιο άνετος από μια ομάδα όπως εμείς που έχει κάνει μεγάλη προετοιμασία. Έχω πει στους παίκτες μου ότι η δική μας ομάδα έχει έναν στόχο: να βγει πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός θα βγει πρωταθλητής, αλλά πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια και να μην παρασύρεται. Αν είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γλυφάδα είχε την υπεροχή, όμως η άμυνα της είχε κενά. Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Χάσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος ήταν ακίνδυνος. Ήταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο. Την εικόνα του δευτέρου μέρους, θέλουμε να διατηρήσουμε σε όλο το 90λεπτο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζουμε στο 50% τώρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αναμέτρηση με τη Μαγούλα, γιατί σε κάθε ματς θα πρέπει να έχουμε τη στόφα του πρωταθλητή», κατέληξε ο προπονητής, Γιώργος Βαζάκας.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Ολίσε (57’ Πινδώνης), Μπρέσκα, Ακόστα, Κατσίκης (87’ Δεινόπαπας), Γκούρμα

Γλυφάδα (Τάκης Γκώνιας): Φερνάντες, Μπάρος, Δημακάκος (54’ Γαλανόπουλος), Νατσούρας, Πίκον (83’ Τζεχούα), Καμινιώτης, Γκέζος, Πορτίγια, Ευσταθίου, Σονγκό, Σμυρλής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης