Στραματσόνι: Είμαστε στην αρχή ενός πρότζεκτ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, 02:00
Στραματσόνι: Είμαστε στην αρχή ενός πρότζεκτ
Ο Αντρέα Στραματσόνι φάνηκε να θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να «στρώσει», όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Σε ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο που απέφερε και το γκολ του Ηρακλή στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο για να εφαρμόσει όσα του ζητεί.

«Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ευχαριστημένοι όταν χάνουμε ένα παιχνίδι. Όμως είναι ένα ξεκίνημα στο πρότζεκτ και την προσπάθειά μας. Κάναμε ένα μεγάλο λάθος στο πρώτο μέρος και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα μια καλή αντίδραση από την ομάδα. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Ιταλός προπονητής, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Λίγο μετά στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Δεν είμαι χαρούμενος. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο προσπαθήσαμε. Η αμυντική οργάνωση του Ηρακλή μας δυσκόλεψε πολύ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, 02:05