Την υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στις υψηλές… πτήσεις ο Ηρακλής έδωσε ο νέος προπονητής του «γηραιού», Γιώργος Στράντζαλης, ο οποίος παρουσιάστηκε κι επίσημα από τους διοικούντες τους «κυανόλευκους».

Μεταξύ άλλων ο Μακεδόνας τεχνικός είπε: «Εύχομαι καλή συνεργασία για όσο διάστημα θα είμαστε μαζί. Αυτή η στιγμή σημαίνει πολλά για μένα. Γνωρίζω τι σημαίνει Ηρακλής που θέλει να φτάσει και ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έκανε την τιμή να αναλάβω την ομάδα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ηρακλή ανυπομονεί να δει την ομάδα του ψηλά και από την στιγμή που υπάρχει ελπίδα, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα διεκδικήσουμε λοιπόν μια θέση που θα μας δώσει το δικαίωμα να χαρούμε όλοι. Επειδή όμως, η διάρκεια του συμβολαίου μου προβλέπει συνεργασία και για το επόμενο έτος, θέλω να πω, πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες και ιδανικές για καθημερινή βελτίωση των ποδοσφαιριστών αλλά και για να παρουσιάζουμε θέαμα στον κόσμο. Αυτόν τον κόσμο που γνωρίζει από ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανένας. Με την βοήθεια του Θεού και τις δικές μας ικανότητες σαν ομάδα, θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζω ότι σ’ αυτή την καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα θα βγουν κομπιουτεράκια, αλλά για μένα το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό με τη Δόξα Κρανούλας. Μπαίνεις στο γήπεδο, διεκδικείς τη νίκη και την καλή εμφάνιση και διατηρείς τις ελπίδες σου, μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Λοιπόν για μένα, ένας είναι ο αγώνας. αυτός που ακολουθεί».

Τον νέο τεχνικό του Ηρακλή, τον οποίο παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Παπαδόπουλος, το απόγευμα έκανε και την πρώτη προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης