Σε συμφωνία με την «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» για ομαδικό ασφαλιστήριο στους παίκτες της Super League ήρθε η διοργανώτρια αρχή και μάλιστα την Τρίτη υπεγράφησαν τα σχετικά συμβόλαια.

Σύμφωνα με αυτό, οι ποδοσφαιριστές της πρώτης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η ασφαλιστική εταιρεία, που σημειωτέον είναι και επίσημος υποστηρικτής της Super League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στα γραφεία της Super League παρατέθηκε συνέντευξη Τύπου για το ομαδικό ασφαλιστήριο των παικτών, με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μώραλη να δηλώνει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την “Ευρωπαϊκή Πίστη”. Η υγεία των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Το ομαδικό ασφαλιστήριο κάλυψης ατυχημάτων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και προσφέρει μία σειρά παροχών προς αυτούς. Ευελπιστούμε ότι η στρατηγική συνεργασία μας με την “Ευρωπαϊκή Πίστη” θα συντελέσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ποδοσφαιριστές».

Στο περιθώριο της συνέντευξης, ο πρόεδρος της διοργανώτριας ρωτήθηκε και για τις συζητήσεις που γίνονται αναφορικά με την αναδιάρθρωση και τόνισε: «Εκτός του αγωνιστικού κομματιού, γνωρίζω πως απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και το θέμα της αναδιάρθρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχουμε αναφέρει και στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, η Σούπερ Λίγκα ήταν θετική σε αυτό που της ζητήθηκε, αρκεί να πληρούνται πρώτα κάποιες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις και παραμένουμε σε συζητήσεις με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως οι συζητήσεις μας με την ΟΠΑΠ διεξάγονται σε πολύ καλό πλαίσιο, αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα δεν έχει κλείσει, ούτε θετικά, αλλά ούτε και αρνητικά.

Αντιλαμβάνεστε πως η είσοδος δύο παραπάνω ομάδων, την επόμενη σεζόν, αλλάζει και το κόστος της Super League. Ο λόγος έχει να κάνει με περισσότερα έξοδα για γηπεδικές εγκαταστάσεις, περισσότερα παιχνίδια και έξοδα με διαιτητές και ιατρική περίθαλψη και μια σειρά άλλων εξόδων. Για να υλοποιηθεί το σχέδιο, θα πρέπει να υπάρξει και κάλυψη των εξόδων».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης