Χρηματικό πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ επεβλήθη στον Ηρακλή από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του και τα υβριστικά συνθήματα στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με 13.000 ευρώ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, με 5.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις

Α) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι « Στο 2ο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της εγκαλουμένης τα Ball Boys σκοπίμως καθυστερούσαν να επαναφέρουν τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα επανειλημμένα να καθυστερεί η επανέναρξη του αγώνα» : επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος, Γ.Σπανός (Πρόεδρος) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του Προέδρου της κ. Γ.Σπανού: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος συνολική χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων ευρώ και στον πρόεδρο Γ.Σπανό τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι «Τριάντα (30΄) λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ η θύρα 9 του γηπέδου έπρεπε να είναι κλειστή, διαπιστώθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα ότι ήταν ανοιχτή και χωρίς κανένα έλεγχο εισήλθαν εντός της κερκίδας και χωρίς εισιτήρια πάνω από διακόσιοι (200) φίλαθλοι της εγκαλουμένης» : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ.

Φάσεις από το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης