Προβληματισμό και ανησυχία στo «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας θα ανακοινώσει σήμερα ότι με ψήφους 2-1, απορρίπτει την προσφυγή που είχε καταθέσει η οικογένεια Βωβού για την προσωρινή άρση των εργασιών στην περιοχή του Βοτανικού.

Ως φαίνεται το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, που αποτελεί το μεγάλο όνειρο της διοίκησής του και των φιλάθλων του θα μείνει στη μακέτα, αφού μια τέτοια απόφαση βάζει «φρένο»  στην κατασκευή του.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» έχουν εναποθέσει τις ελάχιστες ελπίδες τους στην κύρια προσφυγή, η οποία θα συζητηθεί από το ΣτΕ στη συνεδρίαση της 6ης Μαρτίου.

Πάντως πληροφορίες από το περιβάλλον του Ανδρέα Βγενόπουλου αναφέρουν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην κατασκευή του γηπέδου, ακόμα και χωρίς το εμπορικό κέντρο.

Στο μεταξύ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, στις 25 Ιανουαρίου, στις 14:30 το μεσημέρι. Μάλιστα οι φίλαθλοι ειδοποιούν ο ένας τον άλλο, με μηνύματα στα κινητά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης