Μολονότι άπαντες στην Μακάμπι Τελ Αβίβ αναγνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, οι παίκτες των Ισραηλινών εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για τη νίκη στον αυριανό μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο Σοφοκλης Σχορτσιανίτης με δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα φοβάται τους «πράσινους», συμπληρώνοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ καλό φάιναλ φορ. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται εδώ. Υπάρχει πολύ άγχος, αλλά και αρκετή διασκέδαση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Κάθε αθλητής περιμένει τέτοια ματς όλη τη χρονιά. Το να βρίσκεσαι στον τελικό σημαίνει ότι ανταμείβεται η δουλειά σου και το να πάρεις το κύπελλο είναι το ένα βήμα παραπάνω. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ομαδικά, με πρώτο πράγμα στο μυαλό μας την άμυνα» ήταν τα πρώτα λόγια του «Big Sofo», o οποίος στη συνέχεια μίλησε για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχει πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλό προπονητή αλλά σίγουρα δεν θα φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό. Και θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε. Με τον Μπατίστ θα υπάρχει ενδιαφέρον ματς απ. Τον έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές».

Για την πρόκριση της Μακάμπι στον τελικό τόνισε ότι «όλη η ομάδα αισθάνεται δικαιωμένη και μάλιστα με ένα μπάτζετ μικρότερο από τις άλλες ομάδες. Οι άμυνες παίζουν πάντα κύριο ρόλο στα φάιναλ φορ και όποιος είναι καλύτερος σε αυτό τον τομέα μπορεί να κερδίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπλου: «Πιο έμπειρος και δυνατός ο Παναθηναϊκός»

«Είναι σίγουρα μια πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα από εμάς, άρα ο τελικός θα έχει πολλές ομοιότητες με το χθεσινό παιχνίδι. Χθες παίξαμε καλά και συγκεντρωμένα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και έτσι πρέπει να κάνουμε και αύριο.

Σαρπ: «Χωρίς πίεση»

«Κερδίσανε το 2000 στην Ελλάδα, κερδίσαμε το 2001 στο Παρίσι, κερδίσανε πάλι στην Μπολόνια, επιστρέψαμε στην Μόσχα εμείς. Ελπίζω να μην έχουμε μεγάλη πίεση στο μυαλό μας. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε».

Πάργκο: «Απλά οι εαυτοί μας»

«Ελπίζω η Μακάμπι να είναι απλά η Μακάμπι. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες. Αυτό είναι το μπάσκετ και έτσι είμαστε συνηθισμένοι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε οι εαυτοί μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης