Τον γύρο της Ευρώπης -και όχι μόνο- έκανε σε χρόνο ρεκόρ η είδηση της επίθεσης στο πούλμαν του Παναθηναϊκού ,που επέφερε την αναβολή του πρώτου τελικού ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ισπανικά, Λιθουανικά, Γερμανικά και Ιταλικά Μέσα, αναφέρονται σε αυτό το λυπηρό συμβάν, με αποτέλεσμα ο ελληνικός αθλητισμός και το μπάσκετ της Ελλάδας να δυσφυμιστεί για ακόμη μία φορά στα ξένα ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα γράφτηκαν:

Sportal.de: «Λόγω της επίθεσης χούλιγκαν το πρώτο παιχνίδι του τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ακυρώθηκε. Χούλιγκανς επιτέθηκαν με πέτρες την Πέμπτη το βράδυ στο λεωφορείο του Παναθηναϊκού λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν από το γήπεδο του Ολυμπιακού».

AS: «Ultras του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον λεωφορείο του Παναθηναϊκού. Περπέρογλου και Σμιθ στο νοσοκομείο και ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε. Το λεωφορείο καταστράφηκε, αλλά το χειρότερο είναι πως οι δυο παίκτες εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Σκέφτονται παιδιά για τους τελικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

basketnews.lt: «Ο πρώτος τελικός αναβλήθηκε αφού μετά από επίθεση τραυματίστηκαν δυο αθλητές. Ο λόγος; Κάτι συνηθισμένο για τη χώρα, ο χουλιγκανισμός! Ενα τούβλο έσπασε το τζάμι και τραυμάτισε δυο αθλητές».

lrytas.lt:«Απίστευτη επίθεση. Βάνδαλοι έριξαν τούβλα και έσπασαν το παράθυρο, με συνέπεια να χτυπήσουν δυο παίκτες. Έπρεπε να διακομισθούν στο νοσοκομείο. Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης