Λίγο πριν το τέλος του 2010 θα συζητήσει ο Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ για την επέκταση του συμβολαίου του. Η Ένωση κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό, όμως ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναΐντια, τόνισε με δηλώσεις του ότι θα απαντήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

«Έλαβα χθες το e-mail από την ΑΕΚ με τους αναπροσαρμοσμένους όρους για την ανανέωση συμβολαίου του Ίσμαελ. Ήταν σίγουρα καλύτερη η πρόταση της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να πω αυτή την στιγμή αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, αλλά δεν του απάντησα αρνητικά. Του είπα πως θα συζητήσουμε πάλι, όταν έρθω στην Ελλάδα. Θα κάνουμε μία συζήτηση από κοντά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τότε θα δώσουμε την απάντησή μας στην πρόταση που λάβαμε», είπε ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο στο «aek365».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι από τον Ιανουάριο και μετά ο Μπλάνκο έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2011.

Σε ότι αφορά την προπόνηση της ΑΕΚ, ο Νάτσο Σκόκο ακολούθησε θεραπεία, για να αντιμετωπίσει την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί. Στην Ένωση υπάρχει η ελπίδα πως ο Αργεντινός θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε σήμερα ο Νίκος Γεωργέας, όπως και οι Γκέντσογλου, Ματεντζίδης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Για αύριο οι παίκτες εξασφάλισαν ρεπό, ενώ τη Δευτέρα μαζί με την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης