«Τα σενάρια που ακούγονται κινούνται στη… σφαίρα της φαντασίας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009, 18:33
«Τα σενάρια που ακούγονται κινούνται στη… σφαίρα της φαντασίας»

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Πανιώνιος, διαψεύδοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τις φήμες που ήθελαν την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες, με θέμα την πώληση παικτών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης:

«Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα περί μεταγραφής ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου σε άλλες ομάδες, η ΠΑΕ Πανιώνιος θέλει να κάνει ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι, μέχρι στιγμής, καμία ομάδα δεν έχει κάνει επίσημη ή ανεπίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. Συνεπώς, όλα όσα οι φίλαθλοι διαβάζουν ή ακούνε από τα έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Επειδή μπαίνουμε στη λεγόμενη περίοδο της «μεταγραφολογίας» και είναι πιθανό να διαβάζουμε καθημερινά δημοσιεύματα «παρασκηνίου», να βλέπουμε διάφορα ποσά να αιωρούνται και γενικά μία ειδησεογραφία φημών κλπ. κάνουμε γνωστό ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως έχει έμπρακτα αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν, δεν πρόκειται να συμμετέχει σε διαδικασίας μεταγραφικών σήριαλ ή να απαντά σε φήμες. Η μέθοδος της διασποράς φημών και δήθεν ειδήσεων από διάφορα ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν ή να πουλήσουν φύλλα ή να εμφανιστούν «υπέρμαχοι» κάποιων ΠΑΕ ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, δεν οδηγεί πουθενά και σίγουρα δε θα οδηγήσει προς την πραγματοποίηση της όποιας μεταγραφής, όπως εξάλλου συνέβη και παλαιότερα. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και όλες οι ομάδες, οι οποίες εάν ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, έρχονται ξεκάθαρα και με συνοπτικές διαδικασίες να τους ζητήσουν επίσημα, χωρίς παραφιλολογίες, παρασκήνιο και σήριαλ «διαρροών» από τον Τύπο.

Επειδή όμως με βάση προηγούμενη μας εμπειρία, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι ξαφνικά θα αλλάξει το επίπεδο της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας και ότι θα αναγράφονται σοβαρά ρεπορτάζ, μετά από έρευνα, διασταύρωση κλπ. συνιστούμε στους φιλάθλους μας να μη δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτά που θα διαβάσουμε (και) αυτή την άνοιξη/καλοκαίρι...».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009, 18:33