Διατεθειμένος να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Ίσμαέλ Μπλάνκο φέρεται να είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας, ο οποίος… εξερράγη στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά το επεισόδιο που δημιούργησε ο Αργεντινός κατά την αντικατάσταση του στο 88΄του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανσερραϊκό (κλωτσούσε μπουκάλια), λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας του είναι διατεθειμένος να… ρίξει νερό στο κρασί του και να συγχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπλάνκο από την πλευρά του έδειξε μεταμέλεια και ζήτησε συγνώμη από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και από τους συμπαίκτες του. Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Μπλάνκο πήγε στο γραφείο του Σερβοέλληνα τεχνικού για να δώσει τέλος στην παρεξήγηση και ο Μπάγεβιτς, αφού τον δέχτηκε του εξήγησε ότι θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από όλη την ομάδα, φανερώνοντας έτσι πως τα πειθαρχικά παραπτώματα δεν προσβάλλουν μόνο τον ίδιο αλλά το ολόκληρο το σύνολο.  

Ο «Ζορό» με τη σειρά του πήγε στα αποδυτήρια και ζήτησε συγνώμη, με αποτέλεσμα το συμβάν να θεωρείται λήξαν.

«Οφείλω να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Και προς τον προπονητή μου αλλά και προς όλους εσάς. Δεν ήθελα να προκαλέσω πρόβλημα στην ομάδα, ήταν μια κακή στιγμή και τώρα το καταλαβαίνω. Δεν μου αρέσουν οι εκρήξεις, εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν ήρεμος και έκανα αυτό που δεν έπρεπε να κάνω», ήταν τα λόγια του Ίσμαελ Μπλάνκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη 19 Μαρτίου, 18:11)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης