Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στο Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Α1 του βόλεϊ, ολοκληρώνει αύριο ο Άρης. Οι «κίτρινοι», όπως δήλωσε ο κεντρικός, Γιάννης Τακουρίδης, θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, κόντρα στους «πράσινους»:

«Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα, πατά τα τρία συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι ήττες αυτές, οι δύο εκ των οποίων με Λαμία και Κηφισιά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν εκτός προγράμματος, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν, καθώς δεν θα πρέπει να μείνουμε προσκολλημένοι σ’ αυτές. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και τα ματς που ακολουθούν. Καλούμαστε, λοιπόν, να τα αφήσουμε όλα πίσω και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε όλοι εκ των προτέρων ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή. Προέρχεται από μία σπουδαία νίκη στη Μίκρα επί του Ηρακλή, ενώ γενικότερα είναι πολύ φορμαρισμένος. Σίγουρα, το περισσότερο άγχος το έχουν οι παίκτες του ΠΑΟ. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και πάμε φυσικά για το καλύτερο δυνατό. Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα τελευταία ματς δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτική μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε ν’ αποδείξουμε», τόνισε ο Γιάννης Τακουρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης