Φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη είναι ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματά της και στην αποχή από τις προπονήσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal».

Σε ερώτηση για τον λόγο που τους οδήγησε σε αποχή, απάντησε: «Έχουμε μείνει στα λόγια και σε υποσχέσεις που δεν εκπληρώθηκαν. Θεωρούμε πως μας κοροϊδεύουν. Λάβαμε μια απόφαση γιατί απλά δεν πάει άλλο. Σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν τους 9 με 10 μήνες. Κατανόηση αρχικά υπήρχε, τώρα δεν υπάρχει. Δεν εκπληρώθηκαν υποσχέσεις ούτε για πληρωμές ούτε για κάποιες εκχωρήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος Ταπούτος τοποθετήθηκε και για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να δώσει ορισμένα χρήματα στην ΚΑΕ σήμερα (06/04): «Με 25-26.000 ευρώ διά του 12-14 μπορεί να λυθεί το πρόβλημα, όταν μιλάμε για καθυστερήσεις μηνών; Βέβαια, θα πει κάποιος ”και πού να βρεθούν τα χρήματα;”. Ναι, αλλά κι εμείς πώς να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας; Με ποιον τρόπο;».

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε πως επίσημη απάντηση δεν υπάρχει από τη διοίκηση: «Δεν μας είπαν τίποτα, δεν υπάρχει άνθρωπος να μιλήσουμε και να μας πει πέντε κουβέντες. Και στο παρελθόν επαναλαμβάνω δόθηκαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν».

Τέλος, ο Χρήστος Ταπούτος πρόσθεσε: «Ξέρω πως φέτος η ομάδα κτίστηκε σκόπιμα με ένα χαμηλό μπάτζετ, ώστε να είναι λογικά τα έξοδα, και τελικά δεν δίνονται ούτε αυτά. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν κάποια πράγματα με επιστολή μας και δεν είδαμε να αλλάζει κάτι», ενώ είπε πως είναι πολύ πιθανόν να συνεχιστούν οι απεργίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης