Την απόκτηση του Κώστα Νεμπεγλέρα ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Ο πρώην μέσος του Άρη υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών με την ομάδα του Περιστερίου και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του. Ο 33χρονος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 18 και τέθηκε στη διάθεση του Ντάγκαν Κοκότοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον, μέχρι πρότινος αρχηγό του Άρη Θεσσαλονίκης, Κώστα Νεμπεγλέρα».

Έπειτα από συντονισμένες και μεθοδικές προσπάθειες από την πλευρά της ΠΑΕ Ατρόμητος και μοναδικό γνώμονα την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν προφορικά χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί, ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και μετέβη αμέσως στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενάμιση χρόνου, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου, ολοκληρώνοντας έτσι το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «18» και σήμερα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Ντράγκαν Κοκότοβιτς για τον αγώνα της Κυριακής στη Βέροια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Νεμπεγλέρας δήλωσε: «Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με την οικογένεια Σπανού και είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής. Ερχόμενος στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκομαι σε μια ομάδα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για κάθε παίκτη. Αυτό που έχω να κάνω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας είναι να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης