Παρελθόν αποτελεί για τον Ηρακλή ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με τους «κυανόλευκους», μετά την ήττα του «Γηραιού» με 2-0 από τη Λάρισα στο «Καυτανζόγλειο», στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.  

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή, κ. Μάκη Κατσαβάκη», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Καταβάκης τόνισε:

«Ο Ηρακλής περνάει μια μεταβατική περίοδο. Προσωπικά σέβομαι απόλυτα την άποψή μας. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αφού δεν μπορούν να βοηθήσουν για τον άλφα ή βήτα λόγο κι αυτό έχει αποδειχθεί. Πραγματικά, θα ήθελα να ήμουν σε θέση να πω το αντίθετο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούν, γι’ αυτό και δεν έχω να πω καμία κακή κουβέντα. Θεωρώ εξάλλου ότι έδωσα ευκαιρίες. Από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε τη παραμονή υπήρξε μια χαλαρότητα. Υπήρχαν δύο καθοριστικά σημεία όπου δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε το προβάδισμα. Το πρώτο είχε να κάνει με μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη. Μετά μέτρησε και η ποιότητα των παικτών του αντιπάλου, τα λάθη που κάναμε παρότι θέλαμε πολύ τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκτιμώ ότι μια νίκη στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μπορεί να μας δώσει αυτό που θέλουμε. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και θεωρώ ότι την αξίζαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να οδηγηθεί εκεί το παιχνίδι, γιατί ξέραμε ότι όσο περνούσε ο χρόνος, θα αγχωνόταν περισσότερο ο αντίπαλος κι αυτό συνέβη. Ελέγξαμε το παιχνίδι και με περισσότερους επιθετικογενείς παίκτες πήραμε το αποτέλεσμα, αφού ασφαλώς χρειάστηκε να ρισκάρουμε. Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο μέρος κι αυτό που ζήτησα από τα παιδιά ήταν να βγάλουν την ποιότητα που έχουν στο γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιώργος Μαντής:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, που δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Στόχος μας ήταν η νίκη, όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και η ισοπαλία θα ήταν καλή για εμάς. Μείναμε στους 29 βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για να διατηρηθούμε στην κατηγορία».

Τέλος, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ανέφερε:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, που μας δίνει προβάδισμα στη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ. Η Ξάνθη έχασε και πλέον μόνο ο Άρης μας απειλεί στην 5η θέση. Τα πράγματα είναι στο χέρι μας και νομίζω πως θα μπούμε στα πλέι οφ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης