Τέλος οι Βενετίδης και Κατσιαρός από την ΑΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012, 20:40
Τέλος οι Βενετίδης και Κατσιαρός από την ΑΕΛ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο σύλλογο μετά τη λύση της συνεργασίας με τους Βενετίδη και Κατσιαρό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Στέλιο Βενετίδη και Παναγιώτη Κατσιαρό, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δύο ποδοσφαιριστές για την πολυσήμαντη και πολυδιάστατη προσφορά τους στην ομάδα μας την τελευταία επταετία.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός και ο Στέλιος Βενετίδης κόσμησαν με την παρουσία τους το ποδόσφαιρο της Λάρισας και ιδιαιτέρως την ομάδα της ΑΕΛ, την οποία, συν τοις άλλοις, τίμησαν και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Συνέβαλαν αποφασιστικά στην άνοδο του επιπέδου της ως συλλόγου και είχαν καθοριστική συμμετοχή στις μεγάλες επιτυχίες της νεότερης ιστορίας της.

Άφησαν το στίγμα τους στη σύγχρονη διαδρομή της ομάδας μας, όχι μόνο με την αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική τους ικανότητα, αλλά – πάνω απ’ όλα – με το σπάνιο ήθος και την προσωπικότητά τους. Είναι στοιχεία που υπερβαίνουν τα όρια μιας καθαρά επαγγελματικής σχέσης και μας δίνουν το δικαίωμα να τους θεωρούμε ακόμη και σήμερα μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές υγεία και κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε μελλοντική τους δραστηριότητα, υπενθυμίζοντας πως – για ανθρώπους με τη δική τους ξεχωριστή ποιότητα – η πόρτα της ομάδας θα παραμένει για πάντα ανοιχτή. Γι’ αυτό και στον επίλογο αυτής της συνεργασίας δεν γράφει «αντίο», αλλά εις το επανιδείν».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012, 20:40