Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρεται από το Masters του Παρισιού, λόγω τραυματισμού στον ώμο, όπως ανακοίνωσε λίγο πριν από τις σημερινές (11/11) αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

O Σέρβος πρωταθλητής, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών, γνωστοποίησε, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ότι δεν θα διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, λόγω του ταλαιπωρημένου ώμου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος τενίστας, κάτοχος τίτλων των κορυφαίων τουρνουά αλλά και του Masters του 2009, προτίμησε να μη ρισκάρει, καθώς σε λίγες ημέρες ακολουθούν οι τελικοί της ΑΤΡ στο Λονδίνο.

«Δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσω ότι απέσυρα τη συμμετοχή μου από το τουρνουά. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ και ήδη από χθες το πρόβλημα στον ώμο χειροτέρεψε. Για τον λόγο αυτό βάζω πρώτα την υγεία μου, παρόλο που επιθυμώ να αγωνιστώ μέχρι το τέλος» ήταν το μήνυμα του «Νόλε».

Πλέον, ο Τσονγκά προκρίνεται άνευ αγώνα στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νταβίντ Φερέρ, Τζόν Ίσνερ. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ο Άντι Μάρεϊ θα αναμετρηθεί με τον Τόμας Μπέρντιχ και ο Ρότζερ Φέντερερ με τον Χουάν Μονάκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης