Για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού (78-76 στην παράταση) χθες στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα «Soviet Sport».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα υβριστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών των «πρασίνων» με αποδέκτη εκείνον, εξηγώντας: «Ήθελα να τους απαντήσω… αλλά έχω μάθει να συγκρατώ τα συναισθήματά μου». Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ δήλωσε επίσης πως δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις στα ελληνικά Μ.Μ.Ε..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Μπορεί να είχε περισσότερη πίεση και πολλά νεύρα, όμως καταφέραμε να νικήσουμε» είπε αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό. Όταν ρωτήθηκε για τα υβριστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, ο Τεόντοσιτς απάντησε: «Ναι, τα άκουσα. Ήταν πολύ δυσάρεστο ως γεγονός. Καταλάβαινα κάθε σύνθημά τους… Ήταν όλα άσχημα. Θα ήθελα να τους απαντήσω πάρα πολύ, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω μπάσκετ και έχω μάθει να συγκρατώ τα συναισθήματά μου. Πάντως, αν έπρεπε να απαντήσω για το καλό της ομάδας, σίγουρα θα το έκανα».

Στο τέλος, του έγινε ερώτηση αν ήταν λόγω των υβριστικών συνθημάτων που δεν προέβη σε δηλώσεις στα ελληνικά Μ.Μ.Ε. μετά τον αγώνα, με τον Σέρβο διεθνή γκαρντ να λέει: «Όχι, δεν φταίνε αυτοί. Απλώς δεν δίνω πια συνεντεύξεις στα ελληνικά μέσα. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν μια ντουζίνα αθλητικά μέσα και πολλοί ασυνείδητοι δημοσιογράφοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης