Τερματοφύλακας «μίκρυνε» την εστία του!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009, 22:06
Τερματοφύλακας «μίκρυνε» την εστία του!
«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», λέει μία λαϊκή ρήση, την οποία, μολονότι δεν γνωρίζει, ενστερνίζεται απολυτά από ό,τι φαίνεται ο τερματοφύλακας της Göteborg, Kim Christensen.

Ο Δανός πορτιέρο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Erebro, στην προσπάθειά του να μειώσει τις πιθανότητες να δεχτεί γκολ, πιάστηκε στα… πράσα από τις τηλεοπτικές κάμερες να μετακινεί τα κάθετα δοκάρια του τέρματός του, οι διαστάσεις του οποίου, μειώθηκαν κατά είκοσι περίπου εκατοστά.

Μετά από 25’ λεπτά αγώνα, ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκρινε ότι οι γωνίες του τέρματος του Christensen δεν ήταν οι σωστές και φρόντισε να επαναφέρει τα δοκάρια στις αρχικές τους θέσεις.

Εντούτοις, ο διαιτητής του αγώνα δεν γνώριζε ότι τη συγκεκριμένη «κομπίνα» την είχε κάνει ο πορτιέρο της Göteborg, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην τιμωρηθεί. Ο τηλεοπτικός φακός, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, αποκάλυψε τον δημιουργό της συγκεκριμένης… ευρεσιτεχνίας, που δεν ήταν άλλος από τον Δανό γκολκίπερ.

Μάλιστα, ο Christensen δε δίστασε να αποκαλύψει ότι τη μέθοδο «κινούμενα δοκάρια» την έχει εφαρμόσει και σε άλλα παιχνίδια, όπου η κατασκευή των γκολπόστ του έδινε αυτό το δικαίωμα.

Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα κάνεις Christensen, που η «κομπίνα» σου αποκαλύφθηκε...

Δείτε την «κομπίνα» του Kim Christensen

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009, 22:06