Ο Ατρόμητος για ακόμη ένα παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα, παίρνοντας ακόμη ένα τρίποντο στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με 1-0 του Πανιώνιου, για την 21η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο και… χάλασε παράλληλα το ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Πανιώνιου σημείωσε ο Μπρίτο στο 55′.

Φτωχό σε φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, η οποία σημαδεύτηκε από την ένταση που έλαβε χώρα λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Κοντοέ πάνω στον Περόνε, οι παίκτες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω στον νεαρό αμυντικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης, κατηγορώντας τον ότι έκανε θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Κοντόε για διαμαρτυρία και κάπου εκεί άναψαν τα αίματα, με την ένταση να μεταφέρεται στη φυσούνα, όπου ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός ζήτησε σε έντονο ύφος εξηγήσεις από τους διαιτητές.

Μάλιστα, πριν από την έναρξη του β` ημιχρόνου, η ένταση μεταφέρθηκε και στις κερκίδες, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να σπάνε τα διαχωριστικά και να εκτοξεύουν καθίσματα.

Στην επανάληψη, η οποία άρχισε ευτυχώς δίχως… παρατράγουδα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 48’ έφτασε μία ανάσα από το 1-0, ωστόσο η κεφαλιά του Φαβάλι πέρασε ελάχιστα έξω από τα γκολπόστ του Ανδριόλα.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Μπρίτο όμως δεν αστόχησε και με σουτ, έπειτα από πάσα του Αναστασάκου, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Ένα λεπτό πάντως πριν από την επίτευξη του γκολ των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ του Εστογιανόφ, το οποίο ακύρωσε ο βοηθός διαιτητή, υποδεικνύοντας οφσάιντ.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και στο 71’ έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Σαγκανόφσκι με πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 82`, την κεφαλιά του Φαβάλι απέκρουσε ο Ανδριόλας, όπως και στο 83` μετά το σουτ του Νεμπεγλέρα.

Στο 86`, οι γηπεδούχοι έχασαν τη σπουδαιότερη ευκαιρία τους στο β` ημίχρονο, όταν ο Αναστασάκος στο τετ-α-τετ με το άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.

Κίτρινες κάρτες: Λάτκα, Κοντοές, Μελισσάς, Περόνε, Όμο


Aτρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Περόνε (71’ Σαγκανόφσκι), Αναστασάκος (89’ Μπλένχιο), Μπρίτο (85’ Καλατζής)

Πανιώνιος (Γιώργος Παράσχος):
Ανδριόλας, Γιόνσον (85’ Σκούφαλης), Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Κουμόρτζι, Εστογιανόφ, Ριέρα, Νικολάου, Σιόβας (69’ Μπαρόνι), Μπάλαμπαν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης