Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό ήταν το, ελαφρώς υπερβολικό, σχόλιο του τεχνικού της Πόρτσμουθ, Τόνι Άνταμς σχετικά με το νέο απόκτημα της ομάδας του.

Ο Φάνης Γκέκας αποκτήθηκε από τον αγγλικό σύλλογο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης των πόμπεϊ και έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής από τον νέο του προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Άνταμς, δήλωσε πως ο Έλληνας επιθετικός έχει πολλά χαρακτηριστικά που του θυμίζουν τον Γκάρι Λίνεκερ. «Μένει κοντά στον τελευταίο αμυντικό και προσπαθεί να βγει στην πλάτη της άμυνας. Μπορεί να βγαίνει οφσάϊντ 20 με 30 φορές, όμως προκαλεί πολλά προβλήματα στους αμυντικούς. Δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα όταν βρίσκεται εκτός περιοχής. Θέλει να βρίσκεται μέσα σε αυτή και να πετυχαίνει γκολ, ωστόσο δουλεύει σκληρά για να το πετύχει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος τεχνικός.

Με αυτό τον γλαφυρό τρόπο, ο Τόνι Άνταμς εξέφρασε την αισιοδοξία του για ό,τι μπορεί να προσφέρει στον αγγλικό σύλλογο ο Φάνης Γκέκας, χωρίς να δείχνει την παραμικρή ανησυχία για την μικρή συμμετοχή που είχε φέτος ο Έλληνας επιθετικός στη Λεβερκούζεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης