Μνημόνιο συνεργασίας με την Espanyol υπέγραψε ο Πανιώνιος σε εκδήλωση που έγινε στη Βαρκελώνη. Οι «κυανέρυθροι» θα συνεργαστούν στενά τα επόμενα χρόνια με τον ισπανικό σύλλογο και αναμένεται να ωφεληθούν, αφού θα μπορούν να αποκτήσουν ικανούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, θα ανταλλάξουν τεχνογνωσία, ενώ θα υπάρξει και αμφίδρομη παρακολούθηση ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών.

Η ανακοίνωση του Πανιώνιου αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ισπανία, ο Πανιώνιος και η Espanyol επισημοποίησαν την συνεργασία που θα έχουν τα επόμενα χρόνια σε επίπεδο συλλόγων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κων/νος Τσακίρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Απέγητος, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Γιάννης Παυλόπουλος και ο Προπονητής του Πανιωνίου κ. Emilio Ferrera.

Μετά την υπογραφή του σχετικού μνημονίου, ο κ.Τσακίρης σε δηλώσεις του  επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, ο Πανιώνιος θα ωφεληθεί από τη συνεργασία αυτή σε 3 κυρίως άξονες. α/ Στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας με την Ισπανική ομάδα, β/ Στη δυνατότητα απόκτησης ικανών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών υπό τη μορφή δανεισμού και γ/ τη ευρύτερη και αμφίδρομη παρακολούθηση ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών από τις συνεργαζόμενες ομάδες.

Περισσότερα για το θέμα θα υπάρχουν στον «Πανιώνιο Κόσμο» του Σαββάτου 13 Ιουνίου από τον απεσταλμένο της εφημερίδας Δημήτρη Δάρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

photo: www.panionios.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης