Το χθεσινό γεύμα σε εστιατόριο της Μαδρίτης μεταξύ του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και του εντεταλμένου συμβούλου της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, φούντωσε τη φημολογία στα ιταλικά Μ.Μ.Ε. περί επερχόμενων ηχηρών μετεγγραφών της «γηραιάς Κυρίας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στη μετεγγραφή ή τον δανεισμό του Γάλλου επιθετικού Μπενζεμά, του Λας Ντιαρά και του Γκαράι. Επίσης, στις διαπραγματεύσεις προστέθηκε και το όνομα του Αρμπελόα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της «Βασίλισσας» έκανε λόγο για «θεσμική συνάντηση» και αρνήθηκε ότι συζητήθηκαν μετεγγραφές παικτών, ωστόσο η παρουσία στο γεύμα του τεχνικού υποδιευθυντή των «μπιανκονέρι», Φάμπιο Παρατίτσι καθώς και του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, ενίσχυσε τα σενάρια που θέλουν την ιταλική ομάδα να αναζητεί στη Ρεάλ στήριξη για την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Η Γιούβε ολοκληρώνει μια κακή χρονιά με την έκτη θέση στο σκουντέτο και χωρίς ευρωπαϊκό διαβατήριο, ενώ βλέπει τους παραδοσιακούς ανταγωνιστές της, Μίλαν (ήδη πρωταθλήτρια) και Ίντερ, να ενισχύονται και να ανεβάζουν τον πήχη κάθε χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης