Τεράστια ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Κέσελι. Ο 22χρονος σμολ φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους Πειραιώτες, τόνισε ότι είναι μεγάλη του τιμή να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία που θα έχει με τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Μίλος Τεόντοσιτς.

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος του Ολυμπιακού, μιας τεράστιας ομάδας με μεγάλες φιλοδοξίες. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω με τον κόουτς Ίβκοβιτς και πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερός» είπε ο Κέσελι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μίλος Τεόντοσιτς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Μίλος ήμασταν τέσσερα χρόνια στο ίδιο θρανίο! Θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα και χαίρομαι που θα παίξουμε μαζί κι εκτός Εθνικής ομάδας».

Σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε: «Είμαι νέος και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθώ πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Να δίνω την καρδιά μου. Χρειάζομαι και πρέπει να βελτιώσω πολλά ακόμα πράγματα, αλλά είμαι αποφασισμένος να μη χάσω ούτε στιγμή».

Κλείνοντας, ο Κέσελι αναφέρθηκε στις σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό: «Στα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας πήγαινα πάντα φορώντας μια συγκεκριμένα μπλούζα που μου έχουν δώσει οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα. Πάνω της γράφει Gate 7 – Orthodox Brothers».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης