Έτοιμος να πηδήξει από το… τρένο της απόκτησης του Παναθηναϊκού είναι ο Βλάσης Τσάκας, εφευρίσκοντας αυτήν τη φορά μια νέα δικαιολογία: ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν του δίνει επαρκή οικονομικά στοιχεία, αλλά και τον απαιτούμενο χρόνο!

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Φεϊζάλ μίλησε στον Sentra 103,3:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την έκβαση των διαπραγματεύσεων: «Περιμένουμε. Αυτό που θέλουμε και εμείς και όσοι σκέπτονται υγιώς τον Παναθηναϊκό και μόνο τον Παναθηναϊκό είναι να τελειώνει το θέμα.
Περιμένουμε. Όταν γίνουν ορισμένα πράγματα που θέσαμε από την πρώτη μέρα, θα μπούμε να πάρουμε το 67% με 28 εκατ. ευρώ.

Κατ’ αρχάς δεν έχει γίνει οικονομικός έλεγχος. Έχει δώσει η ΠΑΕ κάποια έγγραφα που νομίζει ότι ευσταθούν από κάποιους οίκους, τους οποίους εμείς δεν αναγνωρίζουμε. Δεν μπορείς μ’ έναν ισολογισμό κι ένα ισοζύγιο να λες πάρτε την ομάδα. Δεν ζητήσαμε MOU, αλλά ένα πρωτόκολλο συνεργασίας. Και περίπτερο να αγοράσεις χρειάζεται αυτό. Αυτοί δεν υπέγραψαν ούτε χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Δεν μπαίνουμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Κάποιοι λένε πως μας εξυπηρετούν, όμως δεν εξυπηρετούμαστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, θα επικοινωνήσουμε για τελευταία φορά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και θα προχωρήσουμε. Δεν θα μπούμε σε διαρροές, κύκλους και τετράγωνα. Αυτά είναι δικά τους επικοινωνιακά παιχνίδια».

Για τα όσα είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης: «Το αυτονόητο είπε ο κ. Αντωνιάδης. Δεν ήταν δυνατό να μην έχει ελεγχθεί η επιταγή. Εκδόθηκε για συγκεκριμένους λόγους, σ’ ένα συγκεκριμένο deal, για τη συγκεκριμένη προσφορά. Ο κ. Αλαφούζος είπε το τραγελαφικό ”εγώ δεν θα γίνω δέκτης επιταγών”. Η επιταγή και τα στοιχεία δόθηκαν. Όποιος ήθελε μπορούσε να ελέγξει και να πάρει αντίγραφο, κάτι που δεν έγινε. Δεν το ζήτησε κανένας. Έρχονται μετά από 15 μέρες να λένε τέτοια πράγματα, τα οποία είναι εκ του πονηρού. Το τονίζουμε σήμερα αυτό. Λέμε: “θέλετε να τελειώσει ή όχι;”. Αν όχι, πείτε το να πάμε και διακοπές, γιατί έρχεται και Πρωτοχρονιά».

Για το αν υπάρχει αρνητική τροπή στη διαπραγμάτευση: «Αυτό αποκομίζω κι εγώ από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Για την ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει χόμπι την επικοινωνία. Η ομάδα θέλει να αδυνατίσει την ομάδα αγωνιστικά και προσλαμβάνει νέους επικοινωνιολόγους. Ενισχύει το παρεάκι της επικοινωνίας. Αν τους απασχολεί να κρατήσουν την καρέκλα, ας βάλουν το χέρι στην τσέπη, να βάλουν λεφτά και δεν θα τους κουνήσει κανένας.

Αν θέλουν να κάνουν τον Παναθηναϊκό να γίνει Πανιώνιος και Ατρόμητος, να μας το πουν. Με αυτές τις ομάδες δεν έχω κάτι, το λέω γιατί οι διοικούντες πάνε να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μοντέλα. Εγώ το λέω γιατί είμαι Παναθηναϊκός. Εγώ το τονίζω, όχι ο πρίγκιπας, γιατί παρεξηγούνται κι αυτά. Δεν ξέρω για τον κ. Αλαφούζο. Παναθηναϊκούς των δύο και των τριών μηνών έχω δει πολλούς τελευταία».

Για την επιταγή: «Η επιταγή είναι διαθέσιμη κι ο πρίγκιπας έχει το εξής πλεονέκτημα. Διαθέτει αρκετούς λογαριασμούς σε αρκετές τράπεζες. Ο Αλαφούζος είπε το τραγελαφικό στη Γ.Σ. ότι “εγώ δεν θα γίνω ντεντέκτιβ επιταγών”. Ας γίνει ντεντέκτιβ μαγισσών! Όποιος ήθελε μπορούσε να την ελέγξει, να πάρει αντίγραφο, όμως κανείς δεν το ζήτησε από τον συμβολαιογράφο. Τα θεωρούμε εκ του πονηρού όλα όσα γίνονται. Αν δεν θέλετε να τελειώσει, να μας το πείτε».

Για το αν το deal εξελίσσεται αρνητικά:
«Δεν εξελίσσεται ακόμα τίποτα. Έχουμε κάποιες μέρες, αν κι αυτή η προθεσμία που δόθηκε ήταν εσκεμμένη. Μας δώσανε μόνο 8 εργάσιμες. Μπορούσαν να μας δώσουν περιθώριο στην αύξηση έως τις 10 Ιανουαρίου, αλλά και πάλι έχουμε όλη την καλή διάθεση και είμαστε εδώ. Δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως εμείς τα επιθυμούμε. Υπάρχει μια εβδομάδα για την καταληκτική ημερομηνία, θα δούμε. Έχουμε όλη την καλή διάθεση και είμαστε εδώ…».

Για τη μετεγγραφή του Καζιγιάμα: «Ήταν όνειρό μου να δω τον Καζιγιάμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ τον κύριο Αλαφούζο που κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης