Ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στη media day του Ολυμπιακού εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και κράτησε χαμηλούς τόνους. Όπως δήλωσε, δεν υπάρχουν φαβορί στο ποδόσφαιρο και επεσήμανε ότι είναι ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου πολλά μπορούν να συμβούν.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τελικός και έχει ιδιαιτερότητες. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε τη νίκη και το τρόπαιο και είμαστε έτοιμοι για να το διεκδικήσουμε. Το ποδόσφαιρο αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Το ξέρουμε καλά και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% για τον τίτλο» είπε ο Φουστέρ και απάντησε σε ερώτηση για το τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ σημαντικό να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό με ένα τίτλο. Όλοι θέλουμε τον τίτλο. Και εμείς οι παίκτες και οι οπαδοί. Θέλουμε το νταμπλ».

Από την πλευρά του, για τον τελικό ο Γιάννης Φετφατζίδης είπε: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες και φυσικά δύο δικούς μας, τον Μήτρογλου και τον Τάτο». «Θα την αξιοποιήσω την ευκαιρία. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή όμως, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν» είπε και ανέφερε για την εθνική ομάδα: «Θα περιμένω την κλήση από τον κ. Σάντος».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Ποτουρίδης: «Είναι ένας μεγάλος τελικός κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει δείξει πολλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά για να το ευχαριστηθούν όλοι. Σ’ έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης