Παρακολουθήστε τους συναρπαστικούς αγώνες sparring του ΣΕΠ που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου.

Το zougla.gr ως χορηγός επικοινωνίας, στηρίζει πολύπλευρα αυτό το νέο αθλητικό εγχείρημα και βρέθηκε στην αίθουσα πυγμαχίας του Ολυμπιακού Σταδίου Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» για τη ζωντανή μετάδοση από το webtv τους αγώνες sparring του ΣΕΠ με τη βοήθεια του συνεργάτη του ΣΕΠ Χρήστου Γάτση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΕΠ αποτελεί τον πρώτο επίσημο αθλητικό φορέα που μπορεί να διοργανώνει αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας ανάλογους του εξωτερικού.

Η επαγγελματική πυγμαχία βρίσκεται στα σπάργανα και ο πρόεδρος και ιδρυτής του, Γιώργος Στεφανόπουλος, που ταυτόχρονα είναι ο κορυφαίος εκπρόσωπος της πυγμαχίας για τη χώρα μας, οργανώνει πολύ προσεκτικά το νέο αυτό αθλητικό εγχείρημα δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό και στην προστασία των πυγμάχων.

Ο Γ. Στεφανόπουλος κέρδισε την εμπιστοσύνη της σημαντικότερης Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας επαγγελματικής πυγμαχίας και από τον Ιούνιο την εκπροσωπεί στη χώρα μας. Αυτό το γεγονός ανοίγει αυτόματα ορίζοντες συνεργασίας των Ελλήνων πυγμάχων με τους Ευρωπαίους. Πολύ σημαντικά ονόματα του χώρου εντάσσονται καθημερινά στους κόλπους του ΣΕΠ, αποβλέποντας σε μια αξιοπρεπή και διεθνή καριέρα. Στόχος του Γ. Στεφανόπουλου είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των επαγγελματιών για να αντέχουν στις διεθνείς απαιτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγώνες sparring που πραγματοποιούνται έχουν στόχο την επιλογή από συγκεκριμένη επιτροπή του ΣΕΠ, γνώστες της πυγμαχίας, των πυγμάχων που έχουν τις ικανότητες να εκδώσουν επαγγελματική κάρτα πυγμαχίας και να αγωνιστούν σε επίσημους αγώνες τα αποτελέσματα των οποίων θα καταγράφουν στις επίσημες διεθνείς λίστες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης