Την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το Σάββατο ο πρίγκιπας Φεϊζάλ, αφού βέβαια την Παρασκευή οι «πράσινοι» του έκλεισαν οριστικά τις… πόρτες του, μετά τη νέα αναβολή που ζήτησε για να καταθέσει το έμβασμα των 28 εκατ. ευρώ.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου γίνεται ανάλυση του τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά στις δικαστικές απειλές των ανθρώπων του «τριφυλλιού», τις οποίες, όπως επισημαίνεται, η πλευρά του πρίγκιπα θα αντιμετωπίσει με ηρεμία και… στωικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Φεϊζάλ:

Ριάντ, 05/01/2013

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταθέσαμε μια πολύ κατανοητή και απολύτως εγγυημένη πρόταση αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία προς έκπληξή μας απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε μια διαδικασία ΑΜΚ, στην οποία οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήθηκε και όπως πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Προσπαθήσαμε ως την τελευταία ημέρα, με ένα μπαράζ ειλικρινών προσπαθειών από την πλευρά μας, να τελειώσουμε τη συμφωνία, ζητώντας τελικά πίστωση χρόνου μόνο δυο εργάσιμων ημερών. Αποδεκτή για συμφωνίες τέτοιου βεληνεκούς. Δυστυχώς ο σύλλογος, δείχνοντας τις πραγματικές του προθέσεις, απέρριψε αυτό το αίτημα, κλείνοντας έτσι αυτήν τη φάση της ανάμιξής μας. Είχαμε τις καλύτερες προθέσεις κι ένα φιλόδοξο πλάνο, το οποίο μπορούσαμε να καλύψουμε οικονομικά και να «τρέξουμε».

Ευχόμαστε πως αυτοί που μας απέρριψαν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις περιστάσεις και να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Όσον αφορά τις απειλές για νομικές κινήσεις εναντίον μας, ακούμε με στωικότητα και τις αντιμετωπίζουμε με χαλαρή διάθεση!

Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στα εκατομμύρια φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν πέρα και πάνω από τα θέλω μας.

Ειλικρινά ελπίζουμε πως δεν θα γίνουμε απαραίτητοι στην προσπάθεια της τρέχουσας διοίκησης και πως θα βρουν τη λύση στα προβλήματα της ομάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Αθήνα, καθώς έκαναν τεράστιες προσπάθειες και κάτω από δυσμενείς συνθήκες.

HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nassser Bin Abdulaziz Al Saud

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης