Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, μετά από 10 αγωνιστικές έχει μόλις 11 βαθμούς, όντας 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο κόσμος αντιδρά και διαμαρτύρεται, αλλά για τον Λούμπος Μίχελ, αυτές δεν είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τις έζησε ξανά.

Τη σεζόν 2008-09 η Σαχτάρ ξεκίνησε επίσης άσχημα, καθώς μετά από 9 αγώνες, είχε 9 βαθμούς έναντι 21 της Ντιναμό Κιέβου. Και μάλιστα, με παίκτες, όπως ο Φερναντίνιο, ο Γουίλιαμ, ο Σρνα, ο Λουίς Αντριάνο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της ομάδας του Ντόνετσκ έριξαν τα βέλη τους στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος άρχισε να περνά δύσκολες στιγμές.

«Μιρτσέα, στην Ιταλία θα μπορούσαν να σου βάλουν φωτιά στο σπίτι. Μην εκμεταλλεύεσαι την καλοσύνη του Ουκρανικού λαού», έγραφε ένα πανό, που σήκωσαν στο τοπικό ντέρμπι με την Μέταλουργκ.

Ο Ρουμάνος θέλησε να παραιτηθεί, αλλά ο Λούμπος Μίχελ, που είχε μπει στο συμβούλιο της Σαχτάρ, έπεισε τον Ρινάτ Αχμέτοφ να κρατήσει τον Λουτσέσκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η Σαχτάρ βρήκε το δρόμο της, η συνέχεια ήταν καλύτερη και στο τέλος κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, νικώντας στον τελικό την Βέρντερ του Τζιόλη με 2-1.

Κάτι τέτοια θυμάται ο Λούμπος Μίχελ και πιστεύει ότι και στον ΠΑΟΚ η λύση είναι «ψυχραιμία και υπομονή».

Πηγή: FORZA sports

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης