Το betcrunch είναι ένα iphone application που προσφέρει έξυπνη ενημέρωση στους «ψαγμένους» φίλους του στοιχήματος. Για όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες αναλύει τα στατιστικά με βάση τις αποδόσεις που προσφέρονται από την εταιρεία στοιχημάτων και υπολογίζει το ποσοστό επαλήθευσής τους.

Το application μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link:
http://itunes.apple.com/gr/app/betcrunch-football-picks-statistics/id459201424?mt=8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό στοίχημα έχουν πλέον στα χέρια τους ένα εργαλείο που δεν προτείνει σημεία βάσει υποκειμενικών απόψεων (φόρμα ομάδων, φήμες, προτιμήσεις), αλλά αναλύει τα στατιστικά επαλήθευσης των αποδόσεων και τα παρουσιάζει με εξαιρετικά απλό τρόπο, για να είναι απόλυτα κατανοητά από όλους τους χρήστες.

Οι χρήστες μπορούν να δουν τις προτάσεις του betcrunch μέσα από συσκευές iPhone, iPad ή από την εφαρμογή στο Facebook. Για κάθε πρόταση υπάρχει όλη η ανάλυση της επιλογής και του ποσοστού επαλήθευσης για τις συγκεκριμένες αποδόσεις. Ο χρήστης μπορεί να δει τα ίδια στοιχεία όχι μόνο για τις προτάσεις του betcrunch, αλλά και για όποιον άλλο αγώνα τον ενδιαφέρει.

Η πρόσβαση στην ανάλυση προηγούμενων αγώνων είναι δωρεάν, ενώ οι προτάσεις για επερχόμενους αγώνες προϋποθέτουν την εγγραφή του χρήστη σε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομής. Για τον πρώτο μήνα η συνδρομή για όλους τους χρήστες είναι δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το betcrunch ήρθε να καλύψει την έλλειψη απλής και έξυπνης πληροφόρησης που χρειάζονται οι παίκτες του στοιχήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης