Τη στιγμή που το πρόσωπο του Αρσέν Βενγκέρ συγκεντρώνει την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων της Άρσεναλ, έπειτα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας, ο Άλαν Παρντιού έσπευσε να τον υπερασπιστεί κάνοντας λόγο για «απόλυτη ασέβεια».

Μάλιστα, ο τεχνικός της Νιουκαστλ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, υπογραμμίζοντας ότι το «Emirates» θα έπρεπε να πάρει το όνομα του Αλσατού προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά και σε πολλούς τομείς και το γήπεδο θα πρέπει να πάρει το όνομά του. Αν δεν ήταν τόσο προσεκτικός στις μεταγραφικές περιόδους, δεν θα είχαν βγει στο Champions League με αυτά τα χρέη για το γήπεδο», τόνισε ο Άγγλος μάνατζερ.

«Έχει κάνει μία απολύτως εξαιρετική δουλειά. Έχει κάποια άσχημα αποτελέσματα τώρα τελευταία, αλλά όλοι οι προπονητές τα έχουν. Θα τα ξεπεράσει» συνέχισε, πριν προσθέσει: «Η αντιμετώπιση που έτυχε στο σταθμό, ήταν απόλυτη ασέβεια και είμαι σίγουρος πως κάθε φίλος της Άρσεναλ θα ντρεπόταν γι’ αυτό. Ελπίζω να το διορθώσουν όλο αυτό το Σάββατο», κατέληξε.

Με πληροφορίες από το gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης