Φωτογραφίες παιδιών (!), λασπολόγηση, προσπάθεια επηρεασμού, εκφοβισμό και στοχοποίηση καταγγέλλει με εξώδικο προς τον «Γαύρο» η Μαργαρίτα Στενιώτη, δικαστής της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή, έπειτα από το bulling που δέχθηκε από «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ.

Η Εφέτης επικαλείται λόγους ευθιξίας στην παραίτησή της, ενώ να σημειωθεί ότι την ακολούθησε και η Άλκηστις Σιαννού, που επίσης εκλέχτηκε ως τακτικό μέλος, στην πρόσφατη ΓΣ της ΕΠΟ και παραιτήθηκε επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο Άρειος Πάγος αντί να επέμβει στις συγκεκριμένες πρωτόγνωρες τακτικές και τη στοχοποίηση των δικαστών, παρακολουθεί αμέτοχος ενώ τα μέλη που εκλέχτηκαν στην Εφέσεων βράζουν από οργή για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Και είναι απορίας άξιο ποια θα είναι η αντίδραση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και του Υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τα όσα φρικτά καταγγέλλονται. Εντύπωση δε, προκαλεί και η μέχρι τώρα σιωπή της ΕΠΟ, της Super League αλλά και των ΠΑΕ που οι υποθέσεις τους κρίνονται από τακτικούς δικαστές με ήθος, ευπρέπεια και κύρος.

Aς πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε, υπήρξε ο ισχυρισμός πως η κυρία Στενιώτη φωτογραφήθηκε έξω από την Αγια-Σοφιά (!) με τον Ντανιέλ Μπατίστα. Η φωτογραφία όμως, έχει τραβηχτεί σε γήπεδο με χλοοτάπητα (!!) και όπως έγινε γνωστό σε φιλανθρωπικό αγώνα για τους πυρόπληκτους σε Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι.

Η απάντηση από την Εφέτη Μαργαρίτα Στενιώτη, ήταν οργισμένη. Με εξώδικο της προς τον «Γαύρο», απαιτεί την αφαίρεση όλων των άρθρων εντός 12 ωρών και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εξώδικου:

«Κύριοι,

Με ιδιαίτερη δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα, την Παρασκευή, 9-10-2020, από συναδέλφους μου, ότι στο διαδικτυακό σας τόπο, τον οποίο και δεν γνώριζα έως τον παραπάνω χρόνο, με την ονομασία «gavros.gr» αναρτήθηκαν άρθρα, λόγω της εκλογής μου ως μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κατόπιν πρότασης του Εφετείου Αθηνών, που αναφέρονται στο πρόσωπο μου, τα οποία είναι παντελώς ψευδή, συκοφαντικά, εσκεμμένα κακόπιστα και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου ως ανθρώπου και ως Δικαστικού Λειτουργού.

Η συγκρότηση των Πειθαρχικών Οργάνων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τακτικούς Δικαστικούς Λειτουργούς αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες των τελευταίων ετών και θεσμοθετήθηκε με σκοπό την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η επανειλημμένη στοχοποίηση των Αθλητικών Δικαστών σκοπό έχει να κάμψει το φρόνημά τους ως Ανεξάρτητων Δικαστικών Λειτουργών, που ασκούν το καθήκον τους μόνο υπακούοντας στο Σύνταγμα, στους νόμους και στη συνείδησή τους. Είναι, πλέον, γνωστή η μέθοδος και η τακτική ποδοσφαιρικών παραγόντων και των ελεγχόμενων απ’ αυτούς μέσων ενημέρωσης (παραπληροφόρησης) να «λασπολογούν» σε βάρος Αθλητικών Δικαστών, να τους κατασυκοφαντούν και να τους προσβάλλουν, ώστε να τους εξαναγκάσουν σε παραίτηση, όπως πρόσφατα συνέβη, ευελπιστώντας ότι οι τελευταίοι δεν θα αντιδράσουν λόγω του Κύρους και του Ήθους που διαθέτουν.

Όμως η ανοχή έχει και τα όρια της. 

Ειδικότερα, οι βολές εναντίον μου μέσω συγγενικών μου προσώπων, η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, η χρήση φωτογραφιών ανηλίκων, η αλλοίωση γεγονότων (βλ. φωτογραφία από φιλανθρωπικό αγώνα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι) δεν είναι ικανά να με εκφοβίσουν και να παρεμποδίσουν τη βούλησή μου για εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους, θα αποτελέσουν δε αντικείμενο άλλης διαδικασίας. 

Ζητώ, άμεσα, και μάλιστα εντός 12 ωρών:

την αφαίρεση όλων των άρθρων με ημερομηνία 9-10-2020, που αναφέρονται στο πρόσωπό μου από το διαδικτυακό σας τόπο και απ’ όλους τους διαδικτυακούς τόπους, όπου έχουν αναπαραχθεί, με επιμέλεια δική σας:

– την μη επανάληψή τους στο μέλλον

– την αφαίρεση των συγκεκριμένων άρθρων από τη μηχανή αναζήτησης google

– την άμεση ανάρτηση της παρούσας επιστολής μου (δίχως περικοπές και αλλοιώσεις) στο διαδικτυακό σας χώρο καθώς και την αποστολή της, πάλι με δική σας επιμέλεια, στους λοιπούς διαδικτυακούς τόπους, που αναπαρήγαγαν τα εν λόγω άρθρα σας.

Επιφυλάσσομαι δε παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Μαργαρίτα Στενιώτη

Εφέτης».

Με πληροφορίες από το sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης