Έφτασε στο απόγειο της δόξας της, γνωρίζοντας την παγκόσμια καταξίωση για τα επιτεύγματά της στο άθλημα των 100μ.

Η καταξίωση εν συνεχεία έδωσε τη θέση της στον χλευασμό και τη δημόσια διαπόμπευση, για την υπόθεση ντόπινγκ το 2007, που είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή των πέντε μεταλλίων που είχε κατακτήσει και την οδήγησε μάλιστα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος, όπως όλοι θα καταλάβατε, γίνεται για την Μάριον Τζόουνς, η οποία επιστρέφει στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Όχι όμως για λογαριασμό του στίβου και των δρόμων ταχύτητας.

Η 34χρονη πρώην Ολυμπιονίκης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την ομάδα Τούλσα Σοκ, η οποία αγωνίζεται στο WNBA, δηλαδή στο γυναικείο NBA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το WNBA θα αποτελέσει μία δεύτερη ευκαιρία για την Τζόουνς, η οποία κατά την υποτροφία της στο Πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα είχε αγωνιστεί στη θέση του πόιντ γκαρντ και είχε συμβάλει, ώστε οι Ταρ Χιλς να κάνουν ρεκόρ 92-10 σε τρεις σεζόν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα το 1994.

Η Τζόουνς, η οποία έχασε τα πέντε μετάλλια που είχε κατακτήσει, μετά την γνωστή υπόθεση ντόπινγκ, είχε γίνει ντραφτ το 2003 (στον τρίτο γύρο) από το Φοίνιξ, ενώ μέχρι σήμερα βρίσκεται στην πέμπτη θέση σε ασίστ, στην τρίτη σε κλεψίματα και στην έβδομη σε κοψίματα στο Νορθ Καρολάινα.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα ενσωματωθώ σε μία ομάδα του WNBA» τόνισε μεταξύ άλλων η 34χρονη σε ανακοίνωσή της και συνέχισε: «Μετά από σκέψη, κατάλαβα ότι θα ταιριάξω στο στυλ παιχνιδιού του προπονητή Ρίτσαρντσον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης