Οι Δημήτρης Σταμάτης και Κώστας Μήτογλου στάθηκαν στις δηλώσεις τους στον τραυματισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και σημείωσαν ότι η Eθνική θα πρέπει να διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι της.

«Το μυαλό μας είναι στο Βασίλη. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και πάνω από όλα να είναι καλά στην υγεία του» σχολίασε για τον Χαραλαμπόπουλο ο Δημήτρης Σταμάτης, πριν αναφερθεί στο παιχνίδι: «Πιέσαμε πολύ, ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και αυτό σε συνδυασμό με την κούραση είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε, ειδικά στην άμυνα, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτογλου επισήμανε: «Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Κόντρα στις ΗΠΑ ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Οι ΗΠΑ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας και πιστεύω πως αν είμαστε και υγιείς θα κάνουμε κάτι καλό».

Για τον τραυματισμό του Χαραλαμπόπουλου, σημείωσε: «Δυστυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός. Τραυματισμοί υπάρχουν πάντοτε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση. Εύχομαι στον Βασίλη να είναι πάντα καλά και να έρθει στην ομάδα γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης