Μετά από τη διάψευση του μάνατζέρ του, Γιώργου Καζιάνη, για το δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, που έκανε λόγο για επιθυμία του Βασίλη Τοροσίδη να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, τα πράγματα στη θέση τους έβαλε και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, με γραπτή του δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, για ακόμα μια φορά, το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι το πώς θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός και αυτό το πρωτάθλημα. Ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ό,τι θέλει, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι για εμένα ένα όνειρο ζωής και μου καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες. Όμως, όλα αυτά είναι ήδη γνωστά από καιρό.

Η ομάδα δίνει τον αγώνα της, προκειμένου να κάνει την ανατροπή και να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό και μόνο έχω στο μυαλό, όπως όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης