Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει πλέον ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μετά τη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λέσχη του συλλόγου.

Νέος πρόεδρος της «μάνας του λόχου» των «ερυθρόλευκων» είναι ο Μιχάλης Κουντούρης, ενώ δύο από τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη διοίκηση του Ερασιτέχνη είναι ο Γιάννης Μώραλης και ο Μπάμπης Παυλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό συμβούλιο:

Κουντούρης Μιχαήλ – Πρόεδρος

Τακτικά Μέλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεοδωρακάκης Λεωνίδας – Επίτιμος Πρόεδρος

Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος

Ανδρέου Γεώργιος

Δαλέζιος Ιωάννης

Κατσαρέας Χαράλαμπος

Κάτσουνας Ιωάννης

Λαζαρίδης Δημοσθένης

Μώραλης Ιωάννης

Νομικός Στυλιανός

Παληός Ιωάννης

Παυλόπουλος Χαράλαμπος

Παύλου Γεώργιος

Σαλαπατάρας Νικόλαος

Χρυσοφάκης Ελευθέριος

Αναπληρωματικά Μέλη

Βαρδουλάκης Ευτύχιος

Μεσσάρης Ευάγγελος

Παπαγεωργίου Παναγιώτης

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Πολυκανδριώτης Ιωάννης

Εξελεγκτική Επιτροπή

Κοκοβές Βασίλειος

Λαγογιάννης Ιωάννης

Παβούτσης Βλάσιος

Δηλώσεις Θεοδωρακάκη

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, κατά την ομιλία του είπε μεταξύ άλλων ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου. Από τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, τον Νίκο Γουλανδρή, τον Σταύρο Νταϊφά και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προοπτική που δίνει στον Ολυμπιακό μας και είμαι σίγουρος ότι κάνει υπερήφανο τον πατέρα του και φίλο μου Μιλτιάδη Μαρινάκη που τον βλέπει από ψηλά.

Ευχαριστώ τους αδελφούς Αγγελόπουλους για όσα πρόσφεραν και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη, όπως επίσης ευχαριστώ την οικογένεια Γλου για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τύπο και ειδικά τις τρεις αθλητικές εφημερίδες που ασχολούνται με τις δραστηριότητες όλων των ομάδων μας.

Το ΦΩΣ και τον φίλο μου εκδότη και διευθυντή, Θόδωρο Νικολαΐδη, τον Πρωταθλητή και τα στελέχη του και τον Γαύρο και τα στελέχη του. Αυτές οι εφημερίδες συνεχίζουν να βοηθούν και να αμύνονται στους αντιπάλους και τους εχθρούς της ομάδας μας.

Όσο μου δίνει δύναμη ο Θεός θα είμαι δίπλα στον Ολυμπιακό και θα σταθώ δίπλα στη νέα διοίκηση με όποιο τρόπο μου ζητηθεί. Θέλω να πω δύο λόγια και για τον Μιχάλη Κουντούρη. Σε αυτόν ανετέθη από την ηγεσία του Ολυμπιακού να συγκροτήσει τη νέα διοίκηση και να μπορέσει να βγάλει τον σύλλογο από τη μεγάλη οικονομική κρίση. Όλοι τον γνωρίζουν. Εργάζεται και δουλεύει για να προσφέρει ό,τι περισσότερο μπορεί. Υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση στον Ολυμπιακό. Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια, ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει ξανά αξιόπιστος και φερέγγυος».

Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. της 30/6/2011.

«Εμείς οι παρευρισκόμενοι στη Γενική Συνέλευση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και με την πεποίθηση ότι εκφράζουμε το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τα όσα έχουν προσφέρει υλικά, ηθικά και ψυχικά στην ομάδα Μπάσκετ του Συνδέσμου μας.

Το γεγονός ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες και την τεράστια οικονομική συνδρομή τους να κατακτηθεί κάποιο πρωτάθλημα, για λόγους που περιγράφονται στην ανακοίνωσή τους, δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την πρόσφορά τους, ούτε το τεράστιο κεφάλαιο που οι ίδιοι αποτελούν για τον σύλλογο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο αθλητισμός, περισσότερο από την οικονομική επιφάνεια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έχουν ανάγκη το ήθος τη φιλοσοφία, την ευπρέπεια και την καθαρότητά τους, γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα επανεκτιμήσουν την απόφασή τους για αποχώρηση.

Αυτό αποτελεί ελπίδα και ευχή των μελών και των εκατομμυρίων φίλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας δεδομένου ότι είναι καθολική η αναγνώριση της προσφοράς τους και σε κάθε περίπτωση είχαν, έχουν και θα έχουν την εκτίμηση τον σεβασμό και τη στήριξη που αδιαμφισβήτητα αξίζουν. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τον απολογισμό της απελθούσης Διοίκησης».

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης: «Χρέος μας να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη»,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011, 20:18

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης