Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Euroleague κόντρα στην Μπιλμπάο, ωστόσο ο Μίλος Τεόντοσιτς, τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί για την πρόκριση, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα προς… αποφυγή το «πάθημα» του Ολυμπιακού πέρυσι απέναντι στη Σιένα.

«Αγωνίστηκα πέρυσι στη σειρά του Ολυμπιακού κόντρα στη Σιένα. Και κανείς δεν ξέρει καλύτερα από μένα, πως μπορείς να χάσεις την πρόκριση, ύστερα από μία νίκη με μεγάλη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι. Υπόσχομαι πως θα κάνω το καλύτερο, να μην ξαναγίνει αυτό. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε», δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Γιόνας Καζλάουσκας δήλωσε: «Προηγούμαστε 1-0 στη σειρά… τίποτα παραπάνω. Η διαφορά στο πρώτο παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία. Ξεκινάμε από το μηδέν στο δεύτερο. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το τελικό αποτέλεσμα και να αναλύσουμε το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού της Τετάρτης. Να δούμε τα λάθη μας, να τα αποφύγουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα. Θυμόμαστε πως ήταν ίση και σκληρή μάχη στο ξεκίνημα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλύτερα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης