Η αθλητική οικογένεια και ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία αποχαιρέτησε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης την 23χρονη πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη.

Η άτυχη αθλήτρια έπασχε από το λέμφωμα Χότσκινς (σ.σ.: καρκίνος του λεμφατικού ιστού) από το 2011 και τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν «βυθισμένη» σε κώμα στο Αττικό Νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στερνό αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κελοκεδάρων «είπαν» χθες στην Μαριάννα η οικογένειά της, οι συναθλητές της, εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου, συγγενείς και φίλοι.

Φορώντας τη στολή της Εθνικής Κύπρου, και με την ελληνική σημαία, σ’ ένα ροζ φέρετρο, η Μαριάννα Ζαχαριάδη «έφυγε» για το τελευταίο της ταξίδι.

Ο πατέρας της, Λούκας Ζαχαριάδη, είπε χαρακτηριστικά: «Να είσαι καλά παιδί μου, να ταξιδεύεις και να μας οδηγείς», ενώ η μητέρα της δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκίνηση προκάλεσε και ο αποχαιρετισμός της συναθλήτριας της Μαριάννας και στενής της φίλης Ελευθερίας Χριστοφή. Η Ελευθερία Χριστοφή αναφέρθηκε στα μηνύματα ζωής που έστελνε η Μαριάννα το τελευταίο διάστημα . Η ίδια- είπε- είχε αναφέρει « στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Γι` αυτό μην την ξοδεύετε τσάμπα και σε άχρηστα πράγματα, κάντε όλα αυτά που ονειρεύεστε χωρίς να αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο».

Διαβάστε επίσης:

Στίβος: «Έφυγε» η Μαριάννα Ζαχαριάδη, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, 17:04

Στην Πάφο η κηδεία της Μαριάννας Ζαχαριάδη, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, 16:25

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης