Ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσουν μετεγγραφικά το καλοκαίρι τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport.co.uk», ο άσος του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει τα βλέμματα συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα φιγουράρει στην τέταρτη θέση της λίστας με τους υποψήφιους μετεγγραφικού στόχους. Μπροστά του είναι οι Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Στίβεν Πίενααρ (Έβερτον) και Μάρεκ Χάμσικ (Ναπολι).

«Ο επιθετικογενής δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού παίζει και αριστερά στην εθνική, παρόλα αυτά έχει καλύψει κάθε θέση μέσα στο γήπεδο εκτός από του τερματοφύλακα. Εκτός από ευέλικτος, έχει δύο δυνατά πόδια, είναι καλός στον αέρα και διαθέτει μεγάλη ταχύτητα και ενέργεια και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τοροσίδης θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε παγκόσμιο επίπεδο στις αναμετρήσεις εναντίον της Αργεντινής, της Νιγηρίας και της Βόρειας Κορέας και, εάν τα καταφέρει με το μαρκάρισμα των Μέσι και Τέβεζ, μερικά από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του», αναφέρει το δημοσίευμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης