Σε νέα επέμβαση στο γόνατο θα υποβληθεί ο Λέντλι Κινγκ, μετά το τέλος της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Ο 31χρονος στόπερ έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από σοβαρά προβλήματα τραυματισμού και προκειμένου να παρατείνει την καριέρα του αποφάσισε να περάσει το κατώφλι του χειρουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αρχηγός των «σπερς» επιδεινώθηκε πρόσφατα, σε σύγκρουση που είχε ο 31χρονος άσος με τερματοφύλακα της ομάδας νέων του συλλόγου, και ο τεχνικός των «σπερς», Χάρι Ρέντναπ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο έμπειρος σέντερ μπακ πονούσε όλο αυτό το διάστημα μετά το συμβάν.

«Για το καλό του συλλόγου και της ομάδας, προσπάθησε να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά έπαιζε με πόνους και η κίνησή του δεν ήταν τόσο καλή. Ελπίζω ότι το γόνατό του θα καθαριστεί μέσα στο καλοκαίρι και θα είναι ξανά εντάξει. Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος (σ.σ. Ντάνιελ Λέβι) σέβεται ό,τι έχει κάνει για τον σύλλογο και θα θέλαμε να τον κρατήσουμε» ανέφερε ο τεχνικός της Τότεναμ στους «Times».

Τη φετινή χρονιά ο Κινγκ έχει 21 συμμετοχές με τους Λονδρέζους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης