Τι κι αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη 11 βαθμούς μακριά από τον Ολυμπιακό, μόλις στην 5η αγωνιστική της Super League;

Στο στρατόπεδο των «πράσινων» πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή, με τις δηλώσεις του Χοσέ Τοτσέ να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός σε συνέντευξή του εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, επισημαίνοντας ότι αν αυτός και οι συμπαίκτες του παίξουν αυτό που ξέρουν, τότε, υπάρχουν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο στράικερ του Παναθηναϊκού στην τηλεόραση της Nova:

-Για την ψυχολογία στην ομάδα: «Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, πήραμε μια σημαντική νίκη στην Ξάνθη και πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε. Ο σκοπός μας είναι να πετύχουμε περισσότερες νίκες, ώστε να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού: «Το πρώτο βήμα, το οποίο χρειαζόμασταν για να γίνει η αλλαγή, πιστεύω ότι έγινε… Στο παιχνίδι με την Τότεναμ δείξαμε ότι έχει η ομάδα την δυνατότητα να κάνει καλά παιχνίδια. Τώρα σειρά έχει ο Άρης και στην συνέχεια η Λάτσιο. Δύο σημαντικά παιχνίδια… Στην αναμέτρηση με τον Άρη πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, ενώ το ίδιο προσδοκούμε και στον αγώνα με τη Λάτσιο».

-Για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη:
«Όπως σε όλους τους αγώνες, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αναμφισβήτητα για τον Άρη, το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο, όμως πιστεύω ότι έχουμε το επίπεδο και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε πιστεύω ότι ούτε ο Άρης, ούτε καμία άλλη ομάδα θα μπορέσει να αποτελέσει φόβητρο».

-Για το «κλειδί» της νίκης: «Το βασικό στοιχείο είναι η επίθεση. Πρέπει να πιέσουμε ψηλά και να τελειώσουμε τις φάσεις. Αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό, γιατί σε προηγούμενους αγώνες, είχαμε αυτή τη δυνατότητα, όμως δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Για την «κούρσα» τίτλου: «Η Τότεναμ ήταν για εμάς ένα καλό σημείο για να δούμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, ότι μπορούμε να παίξουμε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να πετυχαίνει νίκες και γιατί όχι, να δώσει τα πάντα με σκοπό να κατακτήσει τον τίτλο. Η αρχή είναι η αλήθεια, ότι δεν ήταν καλή. Δεν αρχίσαμε καλά το πρωτάθλημα. Όμως δεν παίξαμε και όπως θα περίμεναν ενδεχομένως και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως ναι, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή… Όπως και πέρυσι να δώσουμε τα πάντα και να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

-Για την προσωπική του παρουσία: «Η αρχή της περιόδου, τόσο σε εμένα, όσο και γενικότερα στην ομάδα, δεν ήταν τόσο καλή… Όμως πιστεύω ότι σιγά-σιγά, με τις προπονήσεις, ξαναβρήκαμε τον ρυθμό και τα βήματα μας. Άρα ανακτήσαμε περισσότερο την αυτοπεποίθηση μας και αυτό φαίνεται περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι και εγώ με τη σειρά μου, έχω βρει και πάλι τον ρυθμό μου και μπορώ να πετύχω, όχι μόνο τα γκολ τα οποία πέτυχα πέρυσι. Θα προσπαθήσω να σημειώσω ακόμα περισσότερα γκολ από πέρυσι».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης