Αν τελικά καταφέρει ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League τότε οι ιθύνοντες των «πράσινων» θα πρέπει να ανάψουν μία… λαμπάδα ίσα με το μπόι του Χοσέ Τοτσέ.

Ο Ισπανός επιθετικός μετά το γκολ στο 90ο λεπτό απέναντι στην Τότεναμ, λύτρωσε και πάλι το «τριφύλλι» στα… χασομέρια του χθεσινού ματς με τη Λάτσιο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας στην ομάδα του τον δεύτερο βαθμό της στη φετινή διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στράικερ των «πράσινων», βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μίλησε για το αποτέλεσμα με τους Ιταλούς αλλά και τη συνέχεια της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Τα περιθώρια έχουν στενέψει, πρέπει να πατήσουμε σε αυτή την εμφάνιση και να συνεχίσουμε έτσι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τοτσέ.

«Πιστεύω πως έπρεπε να έχουμε κερδίσει την Λάτσιο. Μας άξιζε η νίκη σε αυτό το παιχνιδι, αλλά δεν είχαμε την τύχη που χρειαζόταν για να την πετύχουμε. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν καθαρή ατυχία. Μία κακιά στιγμή που σπάνια συμβαίνει. Βελτιωθήκαμε όμως στη συνέχεια και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Παίζοντας έτσι θα έρθουν οι νίκες. Πρέπει να έχουμε ανάλογη απόδοση και στο πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Ισπανός στράικερ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να παίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να βάλουμε. Έχουμε μείνει ήδη πολύ πίσω. Οφείλουμε να βελτιωθούμε στο πρωτάθλημα. Και πλέον μας δίνετε η δυνατότητα να κυνηγήσουμε και την πρόκριση από τον όμιλο του Europa League. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την καλή εμφάνιση και να πατήσουμε πάνω της. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Ατομικό οι Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τη Λάτσιο έκαναν αποθεραπεία.

Από εκεί και πέρα, οι Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος ακολούθησαν για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία τους από το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης