Συνέχεια στον «πόλεμό» της με την ΑΕΚ, που έχει ξεσπάσει μετά το χθεσινό τελικό Κυπέλλου, έδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σπανός, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της «Ένωσης», με την οποία τον χαρακτήριζε «γραφικό» και τον Ατρόμητο «ομάδα γειτονιάς», με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου, επεσήμανε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης, μέσα από το ύφος της ανακοίνωσής του, προσβάλλει την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου, όπως η ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου στάθηκε στην υπαγωγή της «Ένωσης» στο άρθρο 44, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το «δικέφαλο» «προβληματική εταιρεία, που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός στο επίσημο site του Ατρόμητου:
 

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε κύριε Αδαμίδη μέσα από το ύφος της ανακοίνωσής σας ότι προσβάλλετε την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ, αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ζητήσετε μια απλή συγγνώμη που είναι αντρικό προνόμιο για τη συμπεριφορά των οπαδών και παραγόντων σας, αλλά και τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ σε βάρος μελών της αποστολής μας. Βέβαια, όταν συντάσσετε από εσάς, ο οποίος είστε άσχετος με το ποδόσφαιρο, δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.

 
Κύριε Αδαμίδη, είσαι ανιστόρητος. Ο Ατρόμητος έχει μια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Επίσης, κύριε Αδαμίδη, δεν σέβεσαι ότι ο Ατρόμητος εκπροσωπεί μια πόλη 400 χιλιάδων κατοίκων και μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Μας τιμά, λοιπόν, και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν ανήκουμε σε κανένα άρμα. Που είμαστε μια ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν, που είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, που είναι αυτόφωτη και στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.
 
Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχουν καταστήσει τον μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρεία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς.
 
ΥΓ: Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης