Από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ικανοποιημένος, όχι όμως και από το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) απέναντι στην Καμπάλα ο Ιγκόρ Τούντορ.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Αξίζαμε την νίκη αλλά δεν καταφέραμε να την πάρουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι όπως εμείς, απέναντι σε μία καλή ομάδα σε αυτήν την έδρα» είπε ο Κροάτης προπονητής. «Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, θα μπορούσαμε και να είχαμε χάσει στο τέλος. Δεν με νοιάζουν τα αποτελέσματα τα άλλα τόσο πολύ. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Θέλαμε την νίκη για αυτό και έβαλα τον Ζάιρο μέσα. Ίσως άλλος στην θέση μου να ήταν ικανοποιημένος με την ισοπαλία και να έβαζε έναν αμυντικό. Προσπαθήσαμε στο τέλος να σκοράρουμε» συνέχισε. «Ίσως κάποιοι παίκτες που αγωνίζονται να μην ήταν στην καλύτερη ημέρα σήμερα, αλλά αυτό συμβαίνει. Ρισκάραμε γιατί θέλαμε να πάρουμε την νίκη» πρόσθεσε ο Τούντορ.

Στην ερώτηση για το αν Μπερμπάτοφ θα μπορεί να ξεκινά σύντομα ως βασικός ο Τούντορ απάντησε ότι ο Βούλγαρος επιθετικός «χρειάζεται χρόνο. Είναι πιο εύκολο να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο όταν οι γραμμές του αντιπάλου έχουν σπάσει και υπάρχουν κενά και χώροι». Όσο για τον Αθανασιάδη; «O Κλάους προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό και δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό».

Ο Τούντορ δήλωσε «ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μας ως τώρα, είμαστε πάντα η ομάδα που προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Φυσικά, εξαρτάται πάντα και από τον αντίπαλο. Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας: κάνουμε το παιχνίδι μας, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά σίγουρα χρειάζεται μερικές φορές η τύχη για να κάνεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται γκολ, όπως σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης