Μια λαϊκή παροιμία αναφέρει ότι «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…θα πέσει να σε πλακώσει». Από αυτή τη λογική δε θα μπορούσε να ξεφύγει ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των αδερφών Γιαννακόπουλων και Αγγελόπουλων, προτρέποντάς τους έμμεσα να συνεχίσουν να διαθέτουν τεράστια οικονομικά κεφάλαια στην ενίσχυση των ομάδων τους.

Ο ισχυρός άνδρας της λίγκας που έχει την ευθύνη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είπε τα «καλύτερα» για τις δύο οικογένειες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον «Αθήνα 9,84», τονίζοντας ότι όποιος μιλάει γι αυτές θα πρέπει να δείχνει μεγάλο σεβασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν κάποιος μιλάει για αυτές τις οικογένειες, πρέπει να έχει μεγάλο σεβασμό. Όταν υπάρχουν άνθρωποι, όπως αυτοί, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τόσο μεγάλες οικονομικές θυσίες, επενδύοντας τόσα χρήματα και προσπάθεια στο μπάσκετ, τους αξίζει σεβασμός και ευγνωμοσύνη. Αυτό που ξεχωρίζει την οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι η διάρκεια. Επί πολλά έτη στη σειρά έχουν δείξει ότι είναι αφοσιωμένοι στο μπάσκετ. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η οικογένεια Αγγελόπουλου εισήλθε αργότερα στον χώρο, ωστόσο με την άφιξή τους η διοίκηση της ομάδας έγινε πιο μοντέρνα και δραστήρια. Αμφότερες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να κρατήσουν τις ομάδες τους ανταγωνιστικές, με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία. Προφανώς, ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες. Ίσως να έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι έχουν καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουν δυο μεγάλες ομάδες», τόνισε.

Και συμπλήρωσε, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να δώσω συμβουλές σε κάποιον που επενδύει 30 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης