Τους 21 παίκτες που υπολογίζει για τις αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ με την Αούστρια Βιέννης ανακοίνωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, ωστόσο περιμένει να δει το τι μέλλει γενέσθαι με την μπλε κάρτα του Κάρλος Ρουίζ, η οποία δεν έφτασε ούτε σήμερα στα γραφεία των «κίτρινων».

Στη λίστα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται οι: Σάκης Πρίττας, Θέμης Κουλουχέρης, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλης Σηφάκης, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκος Λαζαρίδης, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστας Μενδρινός, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκος Βελλίδης, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστας Καζναφέρης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα, Κάρλος Τόχα Βέγκα και Κάρλος Ρουίζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε την αλλαγή της ώρας στο ματς με την Αούστρια Βιέννης. Το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:00 και ο Άρης θέλει να γίνει η σέντρα πιο αργά, αφού εκείνη την ώρα η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή.

Πάντως, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί καθώς την Τρίτη 17 Αυγούστου διεξάγονται και ματς για το πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι κανονισμοί απαγορεύουν τη διεξαγωγή αγώνων διαφορετικών διοργανώσεων την ίδια ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης