Αντιδράσεις όλων των ειδών έφερε στην ΑΕΚ ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, μετά την προχθεσινή ήττα 0-2 στην Τούμπα (33΄ Λίνο, 53΄ Αθανασιάδης) σε νοκ-άουτ αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στην «Ένωση» τα έβαλαν με τη διαιτησία του Γιάχου και τον αρχιδιαιτητή Βασσάρα, εξαιτίας του πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών ζητούσε την παραίτηση του προέδρου Σταύρου Αδαμίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη διαιτησία, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ένας “μικρός” διαιτητής με ακόμα πιο “μικρούς” βοηθούς εξετέλεσαν εντεταλμένη υπηρεσία. Τις Απόκριες τις έφερες νωρίς, Κύρο. Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για εσένα. Το ΚΥΡΟΣ, τυχαίο όνομά σου. Φτου σας “βιαστές” του ποδοσφαίρου».

Όσον αφορά στην Original, ζήτησε ευθέως από τον Αδαμίδη να παραιτηθεί και ο τελευταίος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, τόνισε πως πρότεινε την προεδρία στον επικεφαλής της Original Δημήτρη Χατζηχρήστο (ο οποίος δεν αποδέχθηκε), προαναγγέλλοντας πως θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ την προσεχή Τρίτη και πως μέχρι τη γενική συνέλευση της 3ης Φεβρουαρίου θα έχει αποχωρήσει από τη θέση του.

Παράλληλα, οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους λόγω των οφειλών της ΠΑΕ και δεν είναι απίθανο μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν προσφυγές. Χθες, γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους για έναν εξ αυτών, τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη φανέλα της ιστορικής Σαμπντόρια που εφέτος αγωνίζεται στη Serie B, χαρίζοντας 100 χιλ. ευρώ από τα οφειλόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης