Η Λουντογκόρερτς πέρασε στους ομίλους του Champions League μετά από έναν αγώνα που διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου με το υπέρ της 1-0 από τον πρώτο αγώνα στη Ρουμανία κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση, μέχρι και το 90’, όταν ο Βάντερσον, που είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, έκανε το 1-0 για τους Βούλγαρους και έστειλε το ματς στην παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μισάωρο της παράτασης δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού οι παίκτες είχαν κουραστεί από την υπερπροσπάθεια.

Ένα λεπτό πριν το τέλος, στο 119’, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε.

Η Λουντογκόρετς δεν είχε άλλη αλλαγή και τη φανέλα του πορτιέρο φόρεσε ο ρουμάνος αμυντικός Μότσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι της ομάδας του και ευστόχησε. Αμέσως κάθισε κάτω από τα γκολπόστ, φόρεσε τα γάντια και έπιασε δύο ακόμα στέλνοντας τη Λουντογκόρετς για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 29χρονος το πανηγύρισε έξαλλα, αφού είχε ακόμα ένα λόγο. Γέννημα θρέμμα της Ντιναμό Βουκουρεστίου, μισητής αντιπάλου της Στεάουα, την έστειλε στο… καναβάτσο και έδωσε το δικαίωμα στους συμπατριώτες του να πανηγυρίζουν!

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Τερζίεφ, Μότσι, Μίνεφ, Ντιάκοφ, Φάμπιο Εσπίνιο, Μίσιτζαν (85′ Βάντερσον), Αλεκσάντροφ (77′ Ντάνι Αμπάλο), Μαρσελίνιο, Μπέζιακ (77′ Γιουνές).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Αρλάουσκις, Ράπα, Σουκάλα, Βαρέλα, Λατοβλέβιτσι (67′ Παρβουλέσκου), Πρεπέλιτσα, Μπρίφελντ, Αντριάν Πόπα, Τανάσε (5′ Στάντσιου), Σανμαρτεάν (83′ Φιλίπ), Κεσέρου.
*κόκκινη 119′ Στογιάνοφ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης